lauantai 10. marraskuuta 2012

Olen Quan, Siriuslainen

Olen Quan. Kerron teille avaruustietoa. Tieto koskee erityisesti "tähteläisiä".

Tulemme näyttäytymään maan päällä säännöllisesti tänä vuonna. On ennuste, että suuri osa kansastanne on meidän tavoitettavissamme 2015 mennessä. Toinen ennuste on vuoden 2012 tarkoitus: siirrytte korkeampaan tietoisuuden ulottuvuuteen. Molemmat ennusteet ovat (tämän hetken energian mukaan) toteutumassa.

Tahtomme on auttaa teitä siirtymässänne. Monet kokevat uuden tietoisuuden ensin haastavana, sitten he sopeutuvat tilaan.

On kaksi tähtijärjestelmää, joissa on elämää: Sirius ja Plejadit. Me olemme Siriukselta. Muut tähdistöt: Zeta Reticuli, Andromeda, Orion, Negaiom ...

Tahdomme jakaa kanssanne seuraavan tiedon: olemme yhtä, myös te ja me. Rakkaus on korkein voima!

Tuleva vuosi tulee täyttymään valon ja varjon tanssilla. Älkää takertuko kumpaakaan, niin kuljette sujuvasti "tanssin" mukana.

Toinen tieto: tarkkailkaa koko prosessin ajan maailmanne tilaa. Vaikka media kertoo ns. kielteisistä asioista, olkaa silti tietoisia maan tapahtumista. Älkää "jääkö pimentoon".

Ennuste: Jos 10% kansastanne valaistuu 21.12.2012 mennessä, koko planeetta kokee ylösnousemuksen.

Ylösnousemus tarkoittaa maailmanlaajuista heräämistä. Tarvitaan "kriittinen massa", jotta kollektiivinen tietoisuutenne "nousee" tiedostamattomuudesta uuteen tietoisuuteen.

On kaksi merkkipaalua: 1) 21.12.2012, 2) 1.1.2013. 1.1. tapahtuu uusi laskenta vuosissanne. Se vaikuttaa kollektiivisesti numerologian kautta. Se, mihin uskotte, ei aina ole koko totuus.

Koska olemme korkeamman ulottuvuuden olentoja, näemme tilanteenne erilaisena. Muistakaa, että joukossanne on myös "meitä" ihmiseksi inkarnoituneena.

Kanavointi päättyy rakkauden toivotukseen. Olkaa ilo, rauha, rakkaus!

Avaruusveljenne Quan

Ei kommentteja: